بوستر پمپ ساختمان FUNDAMENTALS EXPLAINED

بوستر پمپ ساختمان Fundamentals Explained

بوستر پمپ ساختمان Fundamentals Explained

Blog Article

 بوستر پمپ آتش‌نشانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:

وظیفه اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تائیدیه آتشنشانی اطفاء حریق در ساختمان است.

لرزه گیر مهار دار در ورودی و خروجی هر یک از پمپ‌ها جهت جلوگیری از انتقال لرزش ناشی از کار هر یک از آنها به سایر پمپ‌ها و شبکه لوله‌کشی باید نصب شود.

در چنین مواقعی جهت جلوگیری از انتقال حتی کمترین لرزش پمپ‌ها توصیه می‌شود در محل اتصال کلکتورهای مکش و رانش بوستر پمپ به شبکه لوله‌کشی از لرزه‌گیر استفاده شود.

تجهيزات و مصالحي كه داراي استاندارد مشخص مناسب براي توليد بوده و توسط سازمان ملي استاندارد ايران تائيد شده يا داراي استانداردهاي معتبر بينالمللي باشند

میزان آب مصرفی: بوستر پمپ‌های آتش‌نشانی باید با توجه به میزان آب مصرفی سیستم اطفای حریق انتخاب شوند.

بوستر پمپ با محرک دیزلی: این نوع بوستر پمپ از یک یا چند موتور دیزلی برای راه‌اندازی پمپ‌ها استفاده می‌کند.

خرید بوستر پمپ دور ثابت معمولا برای سیستم اطفاء حریق در ساختمان ها و مراکز مختلف شهری و صنعتی  و در برخی سیستم های آبرسانی می باشد. در این سیستم ها آب با فشار بالا به شبکه تزریق میشود.

بوستر پمپ ها می توانند فشار آب را تا سطح مطلوبی افزایش دهند، که آنها را برای استفاده در مناطقی که فشار آب شبکه پایین است یا در ساختمان های بلند مرتبه که نیاز به رساندن آب به طبقات بالاتر دارند، ایده آل می کند.

رايزر خشك: رايزر خشك لولهاي است به شكل عمودي كه در حالت عادي خالي از آب بوده و در هر طبقه به يك get more info خروجي متصل ميگردد. رايزر خشك به آب شهري يا منبع تأمين آب متصل نبوده و بهوسيله وروديهاي پيش بيني شده ميتواند توسط پمپهاي خودروي آتشنشاني تغذيه شود.

– شیر پروانه ای: این شیر پس از فلومتر نصب می شود و در قطع و وصل کردن جریان آب و همچنین تنظیم جریان آب نقش دارد.

به عنوان مثال، برای سیستم‌های اطفای حریق آبی، بوستر پمپ‌های با فشار بالا مورد نیاز است.

کاتالوگ بوستر پمپ آتش نشانی

در پایان این مبحث خوب است یادآوری کنیم، این سامانه در زمینه فروش انواع بوسترهای پمپ آب فعال می باشد که می توانید اطلاعات دقیق تر را از کارشناسان این وب سایت بخواهید.

Report this page